Wij zijn Sport

 

Het crowdfunding platform voor topsport

My road to Tokyo!

Rio is nog maar net achter de rug, maar Tokio voelt al dichterbij dan ooit! De tijd tikt want iedereen wordt elke Olympische cyclus beter en beter. Komend seizoen is een cruciaal jaar voor mij omdat ik nu écht de aansluiting wil maken naar de top. Tijdens het WK, dat in 2017 gehouden wordt in Nederland, moet ik laten zien dat ik het waard ben om te investeren voor Tokio. Het wordt dus echt een alles of niets jaar en daarom moet ik mijzelf aan het einde van het jaar in de spiegel durven te kijken, wetende dat ik er echt álles aangedaan heb. Geen financiële excuses meer! Komend jaar wil ik alle wedstrijden mee kunnen doen die bijdragen aan een goed resultaat op het WK, waaronder de Worldcup in Miami, maar daar heb ik jullie voor nodig!

 

Mijn Olympische droom draag ik al met mij mee sinds mijn 13e jaar, toen ik deel uit maakte van het Nederlands zeilteam t/m 15 jaar. Tijdens de opening van de Jeugd Olympische Spelen in 2010, waar ik zilver won, werd bij mij die Olympische droom bevestigd: Ik ga er alles aan doen om ooit op de 'echte' Olympische Spelen te staan!

 

Toen ik terug kwam van de Jeugd Olympische Spelen heb ik mij afgevraagd wat er voor nodig is om een medaille te winnen op de Olympische Spelen. De allereerste keuze die ik moest maken was; blijf ik solo zeilen of stap ik met een ander in de boot? Omdat ik niet wilde dat er ook maar iets in de weg zou staan en ik graag mijn eigen plan wilde trekken besloot ik door te gaan in mijn eentje en koos ik voor de laser radial. De olympische eenmansklasse voor dames. Dit bleek geen slechte keus te zijn want in 2012 won ik zilver op het EK u19. In 2014 won ik zilver op het WK en brons op het EK u19.

 

Beide prestaties zijn erg motiverend geweest en het was een mooie beloning op hard werken. In 2015 ben ik officieel overgestapt naar de senioren. Hard werken? Wat die andere meiden deden, dat was pas hard werken!! Waar ik mijn sport altijd heb gecombineerd met studie moest ik het opnemen tegen dames die al jaren fulltime bezig waren met zeilen. Hierdoor miste ik een stukje ervaring en was de overstap naar de senioren best groot en erg wennen. Ik ben er dan ook trots op dat ik afgelopen jaar toe heb kunnen groeien naar een 16e plaats op het WK in Mexico.

 

Een 16e plaats is geen wereldkampioen maar na het WK had ik sterk het gevoel dat er nog veel meer inzat en dat ik nog niet alles heb laten zien wat ik kon. Wederom sterk motiverend om door te gaan en ik geloof nog steeds dat ik steeds beter kan worden in de laser Radial.

 

In het afgelopen najaar werd mijn plan om in de laser voor Tokio te gaan toch ineens door elkaar gegooid. De bond adviseerde mij om in de 49er FX een olympisch traject te beginnen. Ondanks mijn laserplan heb ik het advies gevolgd en heb ik de 49er uitgeprobeerd. Helaas pakte dit niet goed uit en in de eerste training ben ik over de kop gegaan en met mijn buik en heup op de boot terecht gekomen met als gevolg een gekneusde heup en scheurtjes in mijn beukspier. Hierdoor lag ik er 5 weken uit en uiteraard heeft deze crash mijn overstap naar een andere boot doen twijfelen. Maar het zou stom zijn om na één keer proberen meteen op te geven toch?

 

Dus nee, opgeven was nog even geen optie en na vijf weken stapte ik opnieuw de boot in. Toch kon ik de laser op de achtergrond niet loslaten. Ik ging een overstap maken terwijl ik nog niet alles laten zien heb wat ik kon. Het voelde alsof ik aan een boek ben begonnen, maar ik 'm nog niet uitheb. Dit gevoel werd steeds sterker en daarom heb ik uiteindelijk, na nog een week 49er gezeild te hebben, besloten om toch bij mijn eigen plan te blijven en vol voor de laser te gaan. Ik heb gekozen met mijn hart en ik ben gemotiveerder dan ooit om bewijzen dat ik de juiste keuze heb gemaakt!

 

Wil jij mij helpen om dit mogelijk te maken?

 

2017 is begonnen en met veel energie kijk ik uit naar alle wedstrijden en trainingen die mij in 2017 te wachten staan, al zullen deze voor mij iets later beginnen dan oorspronkelijk het plan was. Helaas kamp ik nog steeds met een blessure aan mijn heup waardoor ik het trainingskamp  wat nu gehouden wordt op Mallorca aan mij voorbij moet laten zodat ik mij nog even volledig kan focussen op mijn herstel. Gelukkig gaat het steeds beter, maar de beslissing is genomen: ook de Worldcup in Miami komt nog te vroeg.

 

De beslissing om niet naar Miami te gaan betekend niet het einde van het seizoen. Als zeiler moet je je altijd kunnen aanpassen aan de omstandigheden en dat zal ik nu ook moeten doen. Ik had een route uitgestippeld om in augustus te pieken op het WK. Ik geloof dat dat nog steeds kan, alleen zal ik een andere route moeten volgen.

 

Ik probeer zoveel mogelijk te kijken naar de dingen die ik wel kan doen zoals andere fysieke activiteiten die niet belasten zijn voor mijn lichaam. Een fysiek trainingskamp in plaats van Miami behoort tot een van de mogelijkheden.

 

Zoals jullie weten ben ik een crowdfunding begonnen om  de Worldcup in Miami te financieren. Ik wil alle donateurs nogmaals bedanken voor hun bijdrage. Mijn doel blijft nog steeds  om de 100% te behalen van mijn crowdfunding. Jouw bijdrage kan ik nog steeds gebruiken voor inschrijfkosten van wedstrijden, boothuur, accommodatie en reiskosten van trainingen en wedstrijden gedurende het seizoen.

 

Wil jij ook onderdeel worden van mijn Road to Tokio? Bekijk dan even de leuke givebacks! Van een facebookberichtje, tot een teamshirt, presentatie, zeilclinic en meer!

 

#nevergiveup #makethecomebacksweet #backsoon 


14 jan 2017 | 16:23
Daphne van der Vaart

Verlenging campagne!

Zoals jullie weten ben ik een crowdfunding begonnen om de Worldcup in Miami te financieren, maar helaas gaat dat niet meer door. Ik werk hard aan mijn herstel en de verbeteringen worden zichtbaar! Ik heb er alle vertrouwen in dat ik in februari gewoon weer op het water te vinden zal zijn.

 

Momenteel zit ik op 37% van mijn crowdfunding, maar ik streef nog steeds naar de 100% en daarom is besloten om de crowdfunding campagne met 14 dagen te verlengen. 

 

Ik wil alle donateurs nogmaals bedanken voor hun bijdrage. Jouw bijdrage kan ik nog steeds gebruiken voor inschrijfkosten van wedstrijden, boothuur, accommodatie en reiskosten van trainingen en wedstrijden gedurende het seizoen. Natuurlijk staan hier allemaal leuke dingen tegenover! Heb jij altijd al willen leren zeilen of wil je nog beter worden? Of wil je iemand blij maken met een gave actiefoto of Nederlands team-shirt? Alvast bedankt! 

Lees Meer

06 jan 2017 | 10:34
Daphne van der Vaart

Make the comeback sweet!

2017 is begonnen en met veel energie kijk ik uit naar alle wedstrijden en trainingen die mij in 2017 te wachten staan, al zullen deze voor mij iets later beginnen dan oorspronkelijk het plan was. Helaas kamp ik nog steeds met een blessure aan mijn heup waardoor ik het trainingskamp wat nu gehouden wordt op Mallorca aan mij voorbij moet laten zodat ik mij nog even volledig kan focussen op mijn herstel. Gelukkig gaat het steeds beter, maar de beslissing is genomen: ook de Worldcup in Miami komt nog te vroeg.

 

De beslissing om niet naar Miami te gaan betekend niet het einde van het seizoen. Als zeiler moet je je altijd kunnen aanpassen aan de omstandigheden en dat zal ik nu ook moeten doen. Ik had een route uitgestippeld om in augustus te pieken op het WK. Ik geloof dat dat nog steeds kan, alleen zal ik een andere route moeten volgen. Ik probeer zoveel mogelijk te kijken naar de dingen die ik wel kan doen zoals andere fysieke activiteiten die niet belasten zijn voor mijn lichaam. Een fysiek trainingskamp in plaats van Miami behoort tot een van de mogelijkheden.

 

Zoals jullie weten ben ik een crowdfunding begonnen om de Worldcup in Miami te financieren. Ik wil alle donateurs nogmaals bedanken voor hun bijdrage. Mijn doel blijft nog steeds om de 100% te behalen van mijn crowdfunding. Jouw bijdrage kan ik nog steeds gebruiken voor inschrijfkosten van wedstrijden, boothuur, accommodatie en reiskosten van trainingen en wedstrijden gedurende het seizoen.

 

Wil jij ook onderdeel worden van mijn Road to Tokio? Bekijk dan even de leuke givebacks! Van een facebookberichtje, tot een teamshirt, presentatie, zeilclinic en meer!

 

#nevergiveup #makethecomebacksweet #backsoon

Lees Meer

04 jan 2017 | 14:21
Daphne van der Vaart

2017: een spannend jaar!

Het nieuwe jaar is begonnen en ik ben helemaal ready voor 2017. 2016 was een mooi jaar met als hoogtepunt mijn WK in Mexico.

 

Met veel energie kijk ik uit naar alle wedstrijden en trainingen die mij in 2017 te wachten, al zullen deze voor mij iets later beginnen dan oorspronkelijk het plan was. Helaas kamp ik nog steeds met een blessure aan mijn heup waardoor ik het trainingskamp op Mallorca aan mij voorbij moet laten zodat ik mij nog even volledig kan focussen op mijn herstel. Gelukkig gaat het steeds beter, maar het zou kunnen dat ook de Worldcup Miami nog te vroeg komt. 

 

Ik heb nu nog 2 weken om stappen te maken in mijn herstel. Er is daarom besloten om op 12 januari de call te maken om naar Miami te gaan. Ik wil alle donateurs nogmaals bedanken voor hun bijdrage en mijn doel blijft om de 100% te behalen van mijn crowdfunding. Is het niet voor de wedstrijd in Miami, dan wel voor andere wedstrijden en trainingen in het seizoen. Jouw bijdrage zal ik onder andere gebruiken voor inschrijfkosten, boothuur, accommodatie en reiskosten. Mocht er besloten worden dat ik niet naar Miami ga, betekend dit niet het einde van mijn seizoen. In tegendeel!

 

Als zeiler moet je je altijd kunnen aanpassen aan de omstandigheden en dat zal ik nu ook moeten doen. Een plan B is zelfs al gemaakt: In plaats van de wedstrijd in Miami zal ik een fysiek trainingskamp volgen en later, rond eind februari als ik wél weer mag zeilen alsnog een wedstrijd meepakken. Voor nu ga ik er gewoon nog maar even van uit dat ik eind januari in Miami zit, dankzij jullie! Wil jij ook onderdeel worden van mijn Road to Tokio? Bekijk dan even de leuke givebacks! Van een facebookberichtje, tot een teamshirt, presentatie of zeilclinic.

Lees Meer
 • familiekeizer
 • Tsjeard Terpsma
 • Yuri Hummel
 • basvanpraagh
 • Mpee
 • hdevriend
 • Info
 • blingbling44
 • Ottoenhester
 • bertkwakkenbos
 • ilvakwakkenbos
 • teunisvanderpoel
 • Gea1238
 • Conny.dejongh
 • katjaroose
 • webmaster
 • melda.muziek
 • Lottecarlijn
 • Jos Schohaus
 • Hennievanbeekpoa
 • floris
 • Dick van der Vaart
 • kole1509
 • hpvandenbergh
 • Rjdthonus
 • Leon Harting

Daphne van der Vaart


My road to Tokyo!

Nog 0
dagen te gaan
€ 3.035
van de € 3.000 gedoneerd
101% bereikt
Financiering is succesvol wanneer het doel van € 3.000 is bereikt.

Rio is nog maar net achter de rug, maar Tokio voelt al dichterbij dan ooit! De tijd tikt want iedereen wordt elke Olympische cyclus beter en beter. Komend seizoen is een cruciaal jaar voor mij omdat ik nu écht de aansluiting wil maken naar de top. Tijdens het WK, dat in 2017 gehouden wordt in Nederland, moet ik laten zien dat ik het waard ben om te investeren voor Tokio. Het wordt dus echt een alles of niets jaar en daarom moet ik mijzelf aan het einde van het jaar in de spiegel durven te kijken, wetende dat ik er echt álles aangedaan heb. Geen financiële excuses meer! Komend jaar wil ik alle wedstrijden mee kunnen doen die bijdragen aan een goed resultaat op het WK, waaronder de Worldcup in Miami, maar daar heb ik jullie voor nodig!

 

Mijn Olympische droom draag ik al met mij mee sinds mijn 13e jaar, toen ik deel uit maakte van het Nederlands zeilteam t/m 15 jaar. Tijdens de opening van de Jeugd Olympische Spelen in 2010, waar ik zilver won, werd bij mij die Olympische droom bevestigd: Ik ga er alles aan doen om ooit op de 'echte' Olympische Spelen te staan!

 

Toen ik terug kwam van de Jeugd Olympische Spelen heb ik mij afgevraagd wat er voor nodig is om een medaille te winnen op de Olympische Spelen. De allereerste keuze die ik moest maken was; blijf ik solo zeilen of stap ik met een ander in de boot? Omdat ik niet wilde dat er ook maar iets in de weg zou staan en ik graag mijn eigen plan wilde trekken besloot ik door te gaan in mijn eentje en koos ik voor de laser radial. De olympische eenmansklasse voor dames. Dit bleek geen slechte keus te zijn want in 2012 won ik zilver op het EK u19. In 2014 won ik zilver op het WK en brons op het EK u19.

 

Beide prestaties zijn erg motiverend geweest en het was een mooie beloning op hard werken. In 2015 ben ik officieel overgestapt naar de senioren. Hard werken? Wat die andere meiden deden, dat was pas hard werken!! Waar ik mijn sport altijd heb gecombineerd met studie moest ik het opnemen tegen dames die al jaren fulltime bezig waren met zeilen. Hierdoor miste ik een stukje ervaring en was de overstap naar de senioren best groot en erg wennen. Ik ben er dan ook trots op dat ik afgelopen jaar toe heb kunnen groeien naar een 16e plaats op het WK in Mexico.

 

Een 16e plaats is geen wereldkampioen maar na het WK had ik sterk het gevoel dat er nog veel meer inzat en dat ik nog niet alles heb laten zien wat ik kon. Wederom sterk motiverend om door te gaan en ik geloof nog steeds dat ik steeds beter kan worden in de laser Radial.

 

In het afgelopen najaar werd mijn plan om in de laser voor Tokio te gaan toch ineens door elkaar gegooid. De bond adviseerde mij om in de 49er FX een olympisch traject te beginnen. Ondanks mijn laserplan heb ik het advies gevolgd en heb ik de 49er uitgeprobeerd. Helaas pakte dit niet goed uit en in de eerste training ben ik over de kop gegaan en met mijn buik en heup op de boot terecht gekomen met als gevolg een gekneusde heup en scheurtjes in mijn beukspier. Hierdoor lag ik er 5 weken uit en uiteraard heeft deze crash mijn overstap naar een andere boot doen twijfelen. Maar het zou stom zijn om na één keer proberen meteen op te geven toch?

 

Dus nee, opgeven was nog even geen optie en na vijf weken stapte ik opnieuw de boot in. Toch kon ik de laser op de achtergrond niet loslaten. Ik ging een overstap maken terwijl ik nog niet alles laten zien heb wat ik kon. Het voelde alsof ik aan een boek ben begonnen, maar ik 'm nog niet uitheb. Dit gevoel werd steeds sterker en daarom heb ik uiteindelijk, na nog een week 49er gezeild te hebben, besloten om toch bij mijn eigen plan te blijven en vol voor de laser te gaan. Ik heb gekozen met mijn hart en ik ben gemotiveerder dan ooit om bewijzen dat ik de juiste keuze heb gemaakt!

 

Wil jij mij helpen om dit mogelijk te maken?

 

2017 is begonnen en met veel energie kijk ik uit naar alle wedstrijden en trainingen die mij in 2017 te wachten staan, al zullen deze voor mij iets later beginnen dan oorspronkelijk het plan was. Helaas kamp ik nog steeds met een blessure aan mijn heup waardoor ik het trainingskamp  wat nu gehouden wordt op Mallorca aan mij voorbij moet laten zodat ik mij nog even volledig kan focussen op mijn herstel. Gelukkig gaat het steeds beter, maar de beslissing is genomen: ook de Worldcup in Miami komt nog te vroeg.

 

De beslissing om niet naar Miami te gaan betekend niet het einde van het seizoen. Als zeiler moet je je altijd kunnen aanpassen aan de omstandigheden en dat zal ik nu ook moeten doen. Ik had een route uitgestippeld om in augustus te pieken op het WK. Ik geloof dat dat nog steeds kan, alleen zal ik een andere route moeten volgen.

 

Ik probeer zoveel mogelijk te kijken naar de dingen die ik wel kan doen zoals andere fysieke activiteiten die niet belasten zijn voor mijn lichaam. Een fysiek trainingskamp in plaats van Miami behoort tot een van de mogelijkheden.

 

Zoals jullie weten ben ik een crowdfunding begonnen om  de Worldcup in Miami te financieren. Ik wil alle donateurs nogmaals bedanken voor hun bijdrage. Mijn doel blijft nog steeds  om de 100% te behalen van mijn crowdfunding. Jouw bijdrage kan ik nog steeds gebruiken voor inschrijfkosten van wedstrijden, boothuur, accommodatie en reiskosten van trainingen en wedstrijden gedurende het seizoen.

 

Wil jij ook onderdeel worden van mijn Road to Tokio? Bekijk dan even de leuke givebacks! Van een facebookberichtje, tot een teamshirt, presentatie, zeilclinic en meer!

 

#nevergiveup #makethecomebacksweet #backsoon 


2017-01-14 16:23:18
Daphne van der Vaart

Verlenging campagne!

Zoals jullie weten ben ik een crowdfunding begonnen om de Worldcup in Miami te financieren, maar helaas gaat dat niet meer door. Ik werk hard aan mijn herstel en de verbeteringen worden zichtbaar! Ik heb er alle vertrouwen in dat ik in februari gewoon weer op het water te vinden zal zijn.

 

Momenteel zit ik op 37% van mijn crowdfunding, maar ik streef nog steeds naar de 100% en daarom is besloten om de crowdfunding campagne met 14 dagen te verlengen. 

 

Ik wil alle donateurs nogmaals bedanken voor hun bijdrage. Jouw bijdrage kan ik nog steeds gebruiken voor inschrijfkosten van wedstrijden, boothuur, accommodatie en reiskosten van trainingen en wedstrijden gedurende het seizoen. Natuurlijk staan hier allemaal leuke dingen tegenover! Heb jij altijd al willen leren zeilen of wil je nog beter worden? Of wil je iemand blij maken met een gave actiefoto of Nederlands team-shirt? Alvast bedankt! 

Lees Meer

2017-01-06 10:34:37
Daphne van der Vaart

Make the comeback sweet!

2017 is begonnen en met veel energie kijk ik uit naar alle wedstrijden en trainingen die mij in 2017 te wachten staan, al zullen deze voor mij iets later beginnen dan oorspronkelijk het plan was. Helaas kamp ik nog steeds met een blessure aan mijn heup waardoor ik het trainingskamp wat nu gehouden wordt op Mallorca aan mij voorbij moet laten zodat ik mij nog even volledig kan focussen op mijn herstel. Gelukkig gaat het steeds beter, maar de beslissing is genomen: ook de Worldcup in Miami komt nog te vroeg.

 

De beslissing om niet naar Miami te gaan betekend niet het einde van het seizoen. Als zeiler moet je je altijd kunnen aanpassen aan de omstandigheden en dat zal ik nu ook moeten doen. Ik had een route uitgestippeld om in augustus te pieken op het WK. Ik geloof dat dat nog steeds kan, alleen zal ik een andere route moeten volgen. Ik probeer zoveel mogelijk te kijken naar de dingen die ik wel kan doen zoals andere fysieke activiteiten die niet belasten zijn voor mijn lichaam. Een fysiek trainingskamp in plaats van Miami behoort tot een van de mogelijkheden.

 

Zoals jullie weten ben ik een crowdfunding begonnen om de Worldcup in Miami te financieren. Ik wil alle donateurs nogmaals bedanken voor hun bijdrage. Mijn doel blijft nog steeds om de 100% te behalen van mijn crowdfunding. Jouw bijdrage kan ik nog steeds gebruiken voor inschrijfkosten van wedstrijden, boothuur, accommodatie en reiskosten van trainingen en wedstrijden gedurende het seizoen.

 

Wil jij ook onderdeel worden van mijn Road to Tokio? Bekijk dan even de leuke givebacks! Van een facebookberichtje, tot een teamshirt, presentatie, zeilclinic en meer!

 

#nevergiveup #makethecomebacksweet #backsoon

Lees Meer

2017-01-04 14:21:07
Daphne van der Vaart

2017: een spannend jaar!

Het nieuwe jaar is begonnen en ik ben helemaal ready voor 2017. 2016 was een mooi jaar met als hoogtepunt mijn WK in Mexico.

 

Met veel energie kijk ik uit naar alle wedstrijden en trainingen die mij in 2017 te wachten, al zullen deze voor mij iets later beginnen dan oorspronkelijk het plan was. Helaas kamp ik nog steeds met een blessure aan mijn heup waardoor ik het trainingskamp op Mallorca aan mij voorbij moet laten zodat ik mij nog even volledig kan focussen op mijn herstel. Gelukkig gaat het steeds beter, maar het zou kunnen dat ook de Worldcup Miami nog te vroeg komt. 

 

Ik heb nu nog 2 weken om stappen te maken in mijn herstel. Er is daarom besloten om op 12 januari de call te maken om naar Miami te gaan. Ik wil alle donateurs nogmaals bedanken voor hun bijdrage en mijn doel blijft om de 100% te behalen van mijn crowdfunding. Is het niet voor de wedstrijd in Miami, dan wel voor andere wedstrijden en trainingen in het seizoen. Jouw bijdrage zal ik onder andere gebruiken voor inschrijfkosten, boothuur, accommodatie en reiskosten. Mocht er besloten worden dat ik niet naar Miami ga, betekend dit niet het einde van mijn seizoen. In tegendeel!

 

Als zeiler moet je je altijd kunnen aanpassen aan de omstandigheden en dat zal ik nu ook moeten doen. Een plan B is zelfs al gemaakt: In plaats van de wedstrijd in Miami zal ik een fysiek trainingskamp volgen en later, rond eind februari als ik wél weer mag zeilen alsnog een wedstrijd meepakken. Voor nu ga ik er gewoon nog maar even van uit dat ik eind januari in Miami zit, dankzij jullie! Wil jij ook onderdeel worden van mijn Road to Tokio? Bekijk dan even de leuke givebacks! Van een facebookberichtje, tot een teamshirt, presentatie of zeilclinic.

Lees Meer
 • familiekeizer
 • Tsjeard Terpsma
 • Yuri Hummel
 • basvanpraagh
 • Mpee
 • hdevriend
 • Info
 • blingbling44
 • Ottoenhester
 • bertkwakkenbos
 • ilvakwakkenbos
 • teunisvanderpoel
 • Gea1238
 • Conny.dejongh
 • katjaroose
 • webmaster
 • melda.muziek
 • Lottecarlijn
 • Jos Schohaus
 • Hennievanbeekpoa
 • floris
 • Dick van der Vaart
 • kole1509
 • hpvandenbergh
 • Rjdthonus
 • Leon Harting

Reacties (5)

Wij Zijn Sport Web Voorstel 7 LR 3 07

bertkwakkenbos

Alle beetjes helpen. Heel veel succes! Groetjes van Bert Kwakkenbos.
235 dagen geleden
Wij Zijn Sport Web Voorstel 7 LR 3 07

Conny.dejongh

Yes. Maak je droom waar!
235 dagen geleden
Wij Zijn Sport Web Voorstel 7 LR 3 07

Jos Schohaus

Succes enne....kom maar op met die cap (mét handtekening natuurlijk!)
240 dagen geleden
Wij Zijn Sport Web Voorstel 7 LR 3 07

floris

Zet m op!
244 dagen geleden
Wij Zijn Sport Web Voorstel 7 LR 3 07

Yuri Hummel

you go girl!
245 dagen geleden
Nog 0
dagen te gaan
€ 3.035
van de € 3.000 gedoneerd
101% bereikt
Financiering is succesvol wanneer het doel van € 3.000 is bereikt.

Help mij en deel mijn project!

twiter   facebook

Donatie zonder giveback

Al 10 Wij zijn Sporters

Givebacks

€ 10
Part of the dream!
Jij wordt onderdeel van mijn Road to Tokio en daarom krijg je een persoonlijke videoboodschap op Facebook! 
Al 6 Wij zijn Sporters
€ 25
Post!
Je ontvangt een ouderwetse ansichtkaart van mij vanuit één van mijn trainings- of wedstrijdlocaties waar ik de komende tijd zeil! 
Al 7 Wij zijn Sporters
€ 50
Magic Marine winners cap
Met deze pet laat je zien dat je onderdeel bent van mijn Road to Tokio! En als je wilt kan ik ‘m ook signeren en wie weet wordt het wel een collectors item! 
Al 4 Wij zijn Sporters
€ 75
Teamshirt
Voor deze bijdrage ontvang je een shirt van het Nederlands zeilteam inclusief handtekening! 
Al 0 Wij zijn Sporters
€ 150
Say cheese!!
Ontvang een gave actiefoto met handtekening om jouw kantoor van een beetje actie te voorzien! 
Al 0 Wij zijn Sporters
€ 200
Beleef de topsportcultuur!
Voor deze geweldige bijdrage kunnen we een keer samen gaan trainen in Scheveningen in de vorm van een personal fysieke trainingssessie geheel naar eigen wens. Ook geef ik een rondleiding op hét topzeilcentrum van Nederland en laat ik zien waar ik woon en train. Je mag maximaal vijf collega’s/ vrienden meenemen. 
Al 0 Wij zijn Sporters
€ 300
Topsport presentatie
Voor deze bijdrage kom ik een presentatie geven over topsport gerelateerde onderwerpen. De invulling hiervan is in overleg nader te bepalen om het zo goed mogelijk te laten aansluiten op jouw ambities!  
Al 0 Wij zijn Sporters
€ 500
Zeilclinic voor 3 personen
Wil je samen met twee vrienden/collega’s leren zeilen of nóg beter worden? Tijdens de clinic krijg je tips van mij die je echt beter maken. Deze clinic vindt maar twee keer plaats, dus wees er snel bij! 
Al 1 Wij zijn Sporters
€ 1500
Jouw naam op mijn kleding!
Jouw bedrijfsnaam komt voor één jaar op mijn zeilpak en teamkleding te staan! Bovendien kom ik langs voor een presentatie en krijgt jouw bedrijfsnaam een plek op mijn website en social media. Ook krijg je een actiefoto! LET OP: ER IS HIER MAAR ÉÉN PAKKET VAN BESCHIKBAAR!
Al 0 Wij zijn Sporters
€ 3000
Jouw naam op mijn giek!
Jouw bedrijfsnaam komt voor één jaar op mijn giek te staan! Bovendien kom ik langs voor een presentatie en krijgt jouw bedrijfsnaam een plek op mijn website en social media. Ook krijg je een actiefoto! LET OP: ER IS HIER MAAR ÉÉN PAKKET VAN BESCHIKBAAR!
Al 0 Wij zijn Sporters