Wij zijn Sport

 

Het crowdfunding platform voor topsport

Dr. Sem ready to serve

"Life is like a game of tennis; the one who serves well seldom loses"

  

Wat als mijn moeder nooit had getennist? Dan had ik dit stukje nooit kunnen schrijven. Nog altijd ben ik haar dankbaar dat ze mij meenam naar TC Kattenlaan in Amsterdam om met haar een balletje te slaan. Sindsdien wist ik het wel; geen voetbal meer, alleen nog maar tennis. Dus op mijn 12e verwisselde ik van sport, omdat het niet mogelijk was om school en twee sporten op hoog niveau te combineren. Eén keer per week les werden al snel drie keer en TC Kattenlaan werd ingeruild voor Amstelpark. Omdat alles rondom tennis nog steeds zo nieuw was, wilde ik op mijn 14e op tenniskamp. Mijn familie combineerde dat met een vakantie en zo kwam ik voor twee weken terecht bij Nick Bollettieri in Florida. Aan het eind van die twee weken kregen we te horen dat ik uitgenodigd was om een jaar fulltime te komen trainen en school te volgen. Na eerst het niet gedurfd te hebben, besloot ik op de laatste dag toch maar ja te zeggen en zodoende zat ik een week later in het vliegtuig, met mijn moeder, op weg naar Bradenton. Alles zelfstandig en alles in het Engels; ik vond het in het beging maar lastig. Toch vond ik mijn draai en uiteindelijk werden die twee weken opeens bijna vier jaar en een middelbareschooldiploma uit Amerika.

 1

 

In 2011 kreeg ik het nare nieuws te horen dat ik onder het mes moest vanwege een langdurige heupblessure; mijn labrum was gescheurd. Het duurde 9 maanden voor ik weer een wedstrijd kon spelen. Hoewel ik qua tennis een donkere periode doormaakte, kwam er gedurende het revalidatie traject wel een andere passie naar boven, namelijk geneeskunde. De dokter en de fysiotherapeut moesten alles tot in details uitleggen om mijn nieuwsgierigheid te bevredigen. Die periode heeft mij laten weten dat ik door wilde gaan met geneeskunde als studie. Alleen wilde ik zeker niet stoppen met tennis, omdat ik het gevoel had nog zoveel beter te kunnen worden.

 

 thumb DSC0149 1024

 

Dus besloot ik in Amerika te blijven vanwege de mogelijkheden om het studeren en tennissen op hoog niveau te combineren. In 2012 kwam ik binnen bij de University of the Pacific in Californië. De coach had gezegd dat hij wellicht nog een dubbelaar nodig had, dus mocht ik me aansluiten bij het team om te kijken of ik dat zou kunnen worden. Tegen de verwachtingen van velen in werd ik onder leiding van de coach steeds beter en beter, met als beloning het behalen van de eerste positie in het team en de verkiezing van beste eerstejaars speler in de competitie. Elk jaar werd de lat hoger gelegd qua studie en tennis, waardoor ik als persoon en als speler alleen maar bezig was met mezelf verbeteren; iets wat ontzettend mooi is om mee te maken. Als klap op de vuurpijl slaagde ik dit jaar Summa Cum Laude voor mijn bachelor en werd ik verkozen tot beste speler in de competitie en de Pacific North West regio in Amerika.

 

2 

 

Ondanks de mooie tijden, werd mijn derde jaar in Amerika overschaduwd door het feit dat ik langdurig Pfeiffer had. Ik kon 4 maanden niets doen, maar ook uit deze periode kwam een vurige passie naar boven; de passie voor het tennis. Ik wist toen dat ik nog lang niet klaar was met mezelf verbeteren en dat ik professioneel wilde spelen na mijn studie. Deze zomer ben ik afgestudeerd en kreeg van mijn universiteit een wildcard in een groot Challenger toernooi. Helaas verloor ik in de single in de eerste ronde, maar in de dubbel bereikten mijn partner en ik de halve finale, met onderweg een zege op spelers uit de mondiale top 100. Met die nieuwe motivatie won ik deze zomer een landelijk ranglijst toernooi in Utrecht en in de winter een landelijk ranglijst toernooi in Rotterdam. In November speelde ik mijn eerste Future. In mijn eerste internationale toernooi haalde ik mijn eerste ATP punt en wonnen mijn partner en ik het dubbeltoernooi.

 

Nu ik (tijdelijk) klaar ben met mijn studie, wil ik doorstoten naar het professionele circuit. Om dit te doen, moet ik veel reizen om meer Futures te spelen. Via de Futures is het zaak om zo snel mogelijk naar Challengers te kunnen, om zo weer naar de echte ATP-toernooien door te stromen. Mijn doel is om binnen 4 jaar te kunnen leven van het tennissen en met het geld wat ik verdien mijn vervolgstudie geneeskunde te betalen. Om dit te kunnen realiseren, moet ik in het begin veel investeren en daarom heb ik jullie hulp nodig! Met een eerste ATP punt op en een professionele dubbeltitel op zak vraag ik: Help mij mijn droom waar te maken en mij voor te bereiden op mijn ambities na het tennis; geneeskunde studeren bij een topuniversiteit in Amerika om zo andere atleten weer op weg te helpen naar de top!


14 mrt 2017 | 10:36
Sem Verbeek

WE ZIJN ER

Ik kan je niet genoeg bedanken voor je hulp en steun bij het behalen van ons doel! Iedere donatie is belangrijk geweest en zeker ook de jouwe! Een ontzettend mooi gebaar en boost voor het begin van mijn carrière. Je kan overal quotes lezen als 'samen sta je sterker' en 'teamwork makes the dreamwork' en deze camapgne, met jouw hulp, is des te meer reden om achter die stellingen te staan en te geloven.

 

Ondanks dat het originele streefbedrag nu behaald is, hoop ik toch nog een keer jullie hulp in te schakelen. Er zijn nog 5 dagen te gaan van de looptijd en dus is er nog tijd om te doneren. Daarom hebben we een extra doel voor ogen binnen deze tijd: een van de dubbelpartners met wie ik een titel in Egypte won, komt uit Australië. Er zijn aan het eind en begin van het jaar $25,000 Future toernooien en een paar Challenger toernooien vlakbij zijn woonstad en we maken zeker kans die toernooien te winnen samen. Om die kans te krijgen, moet ik natuurlijk wel daarheen. Om alle weken te kunnen spelen, is er uitgerekend 3.000,- euro nodig en dat hoop ik nog op te kunnen halen. Als ik je nog een keer mag vragen om mijn link te delen met jouw netwerk, zou ik dat zeer op prijs stellen!

 

Nogmaals, ik kom woorden tekort om mijn dankbaarheid te tonen voor jouw hulp om de 10.000,- bij elkaar te krijgen. Ik kan je verzekeren dat ik het zo goed mogelijk ga besteden en alles uit dit jaar te halen! De eerste trip waar de campagne gebruikt voor zal gaan worden, gaat naar Bahrein en Qatar in April voor vier toernooien!

Vanuit Californië bedank ik je nogmaals en hopelijk tot snel of tot horens!

 

Sem

Lees Meer

07 mrt 2017 | 14:00
Sem Verbeek

De laatste twee weken!

Dag fantastische funder van team Verbeek!

 

Het is inmiddels alweer bijna een week geleden sinds het laatste toernooi in Egypte. Afgelopen dinsdag vloog ik terug naar Amsterdam! Met trots kan ik vermelden dat ook in het vierde en laatste toernooi de dubbeltitel werd gewonnen! Mijn partner met wie ik de 3e week gespeeld had, was naar huis gegaan want zijn tijd in Egypte was aan een eind gekomen na er vijf weken geweest te zijn. Ik moest dus op zoek naar een nieuwe partner en die was snel gevonden toen ik wist dat er een Nederlander zou komen; Colin van Beem. Het was onze eerste keer samen dus er het was in de eerste wedstrijd nog een beetje onwennig qua weten wat onze krachten en mindere aspecten zijn. Toch ging het al snel beter en we groeiden echt in het toernooi; we wisten steeds beter van elkaar wat we gingen doen op de baan en we speelden echt 'in sync' op een gegeven moment! Dat resulteerde in een toernooiwinst zonder setverlies; daarom, erg bedankt, Colin, voor het spelen en hopelijk komen er nog een paar in de toekomst!

 

Afgelopen vrijdag ben ik, na een paar dagen thuis geweest te zijn, naar Californië gevlogen. Daar ben ik nu tot 20 maart. Ik ben daarheen gegaan om te trainen met de coach van de universiteit. We gaan kijken of we daar een basis van kunnen maken voor de rest van het seizoen, dus het wordt zeker geen vakantie! Ik heb van de coach al de belofte gekregen dat hij me flink zal aanpakken! We gaan het zeer professioneel qua dagschema inrichten, dus ik ben zeer benieuwd!

 

De 20e vlieg ik terug naar Amsterdam om dan door te vliegen naar Bahrein de 21e. Daar speel ik een week toernooi voordat ik doorvlieg naar Qatar, waar er drie toernooien op rij zijn in april. De voorbereiding voor die toernooien zullen dus gedaan worden in Californië.

 

We zijn met de campagne inmiddels op 95% van het beoogde doel! Er zijn nog ongeveer 2 weken te gaan, dus we kunnen het zeker redden! Het zou enorm gewaardeerd worden als de link nog meer gedeeld wordt, dus ik heb de link hieronder gezet als je zo lief wil zijn om het met vrienden en kennissen te delen!

Nogmaals ontzettend bedankt voor je steun en bijdrage!

 

Tot snel,

Sem

Lees Meer

20 feb 2017 | 09:11
Sem Verbeek

Eerste titel van 2017

Dag fantastische fans en backers!

 

Ik ben inmiddels begonnen aan mijn laatste toernooi en week in Egypte. Aan de ene kant is het erg snel gegaan en zal de aankomende week ook snel gaan, maar aan de andere kant is het ook zeker lang genoeg geweest in Sharm El Sheikh!

 

De afgelopen week was de beste week van de trip tot nu toe. Eerst won ik mijn eerste wedstrijd in de kwalificatie in het enkelspel na twee toernooien op rij een verlies in de eerste ronde. De tweede wedstrijd was een goede wedstrijd; we speelde allebei zeker niet slecht en het momentum ging vaak heen en weer. Helaas trok hij aan het langste eind deze keer. Maar de klapper op de vuurpijl was natuurlijk de dubbeltitel!

 

Ik speelde samen met een Australiër die ik kende van mijn tijd in Amerika. Ik kwam naar Egypt met een Portugees die ook gestudeerd heeft in Amerika en we zouden 4 weken samen dubbelen, maar helaas kwam aan zijn tijd snel een einde hier; hij kreeg scherpe pijnen in zijn rug in het tweede toernooi en moest helaas opgeven. Hij probeerde het nog de 3e week, maar het lukte niet, waardoor hij besloot om vroegtijdig weg te gaan. Vandaar dat ik de Australiër vroeg en gelijk was het raak! We speelden allebei heel solide met hier en daar wat haperingen, maar al met al ging het heel soepel voor de eerste keer. Het was mijn eerste titel van het jaar en mijn tweede in totaal en zeker een die ik kon gebruiken!

 

Gisteren was mijn 4e kwalificatie toernooi in de single begonnen; ik moest voor de dubbelfinale spelen en dat ging goed; 6-0 6-0 gewonnen! Vandaag wist ik dat het niet zo makkelijk zou gaan, want ik moest tegen de nummer twee van het schema, rond 900 van de wereld. Hoewel het niet zo makkelijk als gisteren ging, ging het zeker niet slecht want ik stapte met een 6-4 6-4 overwinning van de baan! Morgen speel ik de laatste ronde in de kwalificatie toernooi om een plek in het hoofdtoernooi! Aankomende week zal ik ook weer dubbelen; dit keer met een Nederlander, dus dat wordt zeker leuk!

 

Vanuit Egypte wil ik jullie allemaal nog een keer hartelijk bedanken voor jullie steun en hopelijk blijven jullie delen en andere mensen aansteken om te doneren!

 

Sem

 

16807233 275286389558478 8033826866084718425 n

Lees Meer
 • verbeek
 • jonett
 • thijsclement
 • zegger
 • Arjan Brienen
 • ted.vanwees
 • ton
 • diederik.klop
 • aph5r
 • tim
 • verbeek
 • Karin.hartmanns
 • Hans Schuller
 • Hans Schuller
 • Hoeksmarierenee9
 • Doriendevroome
 • Mirjam.gelink
 • dpoolman
 • geert.wilmink
 • reneeophuis
 • maoldenhof
 • leeflang.joost
 • Hester.brandsen
 • info
 • Karinkohnstamm
 • reinierkoning1
 • Florence
 • verbeek
 • Marga.albers
 • marlene
 • zeff_alden
 • goudswees
 • Erik Rutten
 • gertkerkstoel
 • judith.gelink
 • roland.zegger
 • timgouds
 • Aubert.van.engelen
 • hans
 • lucinda
 • Annemiekebary
 • Annemiekebary
 • maarten.oldenhof
 • Smitlonneke
 • egbert.schelhaas
 • Tomvwees
 • Jurgen
 • Gesina Roters
 • Snoek Belastingadviseurs
 • Paul Zonderland
 • verbeek

Sem Verbeek


Dr. Sem ready to serve

Nog 0
dagen te gaan
€ 13.175
van de € 13.000 gedoneerd
101% bereikt
Financiering is succesvol wanneer het doel van € 13.000 is bereikt.

"Life is like a game of tennis; the one who serves well seldom loses"

  

Wat als mijn moeder nooit had getennist? Dan had ik dit stukje nooit kunnen schrijven. Nog altijd ben ik haar dankbaar dat ze mij meenam naar TC Kattenlaan in Amsterdam om met haar een balletje te slaan. Sindsdien wist ik het wel; geen voetbal meer, alleen nog maar tennis. Dus op mijn 12e verwisselde ik van sport, omdat het niet mogelijk was om school en twee sporten op hoog niveau te combineren. Eén keer per week les werden al snel drie keer en TC Kattenlaan werd ingeruild voor Amstelpark. Omdat alles rondom tennis nog steeds zo nieuw was, wilde ik op mijn 14e op tenniskamp. Mijn familie combineerde dat met een vakantie en zo kwam ik voor twee weken terecht bij Nick Bollettieri in Florida. Aan het eind van die twee weken kregen we te horen dat ik uitgenodigd was om een jaar fulltime te komen trainen en school te volgen. Na eerst het niet gedurfd te hebben, besloot ik op de laatste dag toch maar ja te zeggen en zodoende zat ik een week later in het vliegtuig, met mijn moeder, op weg naar Bradenton. Alles zelfstandig en alles in het Engels; ik vond het in het beging maar lastig. Toch vond ik mijn draai en uiteindelijk werden die twee weken opeens bijna vier jaar en een middelbareschooldiploma uit Amerika.

 1

 

In 2011 kreeg ik het nare nieuws te horen dat ik onder het mes moest vanwege een langdurige heupblessure; mijn labrum was gescheurd. Het duurde 9 maanden voor ik weer een wedstrijd kon spelen. Hoewel ik qua tennis een donkere periode doormaakte, kwam er gedurende het revalidatie traject wel een andere passie naar boven, namelijk geneeskunde. De dokter en de fysiotherapeut moesten alles tot in details uitleggen om mijn nieuwsgierigheid te bevredigen. Die periode heeft mij laten weten dat ik door wilde gaan met geneeskunde als studie. Alleen wilde ik zeker niet stoppen met tennis, omdat ik het gevoel had nog zoveel beter te kunnen worden.

 

 thumb DSC0149 1024

 

Dus besloot ik in Amerika te blijven vanwege de mogelijkheden om het studeren en tennissen op hoog niveau te combineren. In 2012 kwam ik binnen bij de University of the Pacific in Californië. De coach had gezegd dat hij wellicht nog een dubbelaar nodig had, dus mocht ik me aansluiten bij het team om te kijken of ik dat zou kunnen worden. Tegen de verwachtingen van velen in werd ik onder leiding van de coach steeds beter en beter, met als beloning het behalen van de eerste positie in het team en de verkiezing van beste eerstejaars speler in de competitie. Elk jaar werd de lat hoger gelegd qua studie en tennis, waardoor ik als persoon en als speler alleen maar bezig was met mezelf verbeteren; iets wat ontzettend mooi is om mee te maken. Als klap op de vuurpijl slaagde ik dit jaar Summa Cum Laude voor mijn bachelor en werd ik verkozen tot beste speler in de competitie en de Pacific North West regio in Amerika.

 

2 

 

Ondanks de mooie tijden, werd mijn derde jaar in Amerika overschaduwd door het feit dat ik langdurig Pfeiffer had. Ik kon 4 maanden niets doen, maar ook uit deze periode kwam een vurige passie naar boven; de passie voor het tennis. Ik wist toen dat ik nog lang niet klaar was met mezelf verbeteren en dat ik professioneel wilde spelen na mijn studie. Deze zomer ben ik afgestudeerd en kreeg van mijn universiteit een wildcard in een groot Challenger toernooi. Helaas verloor ik in de single in de eerste ronde, maar in de dubbel bereikten mijn partner en ik de halve finale, met onderweg een zege op spelers uit de mondiale top 100. Met die nieuwe motivatie won ik deze zomer een landelijk ranglijst toernooi in Utrecht en in de winter een landelijk ranglijst toernooi in Rotterdam. In November speelde ik mijn eerste Future. In mijn eerste internationale toernooi haalde ik mijn eerste ATP punt en wonnen mijn partner en ik het dubbeltoernooi.

 

Nu ik (tijdelijk) klaar ben met mijn studie, wil ik doorstoten naar het professionele circuit. Om dit te doen, moet ik veel reizen om meer Futures te spelen. Via de Futures is het zaak om zo snel mogelijk naar Challengers te kunnen, om zo weer naar de echte ATP-toernooien door te stromen. Mijn doel is om binnen 4 jaar te kunnen leven van het tennissen en met het geld wat ik verdien mijn vervolgstudie geneeskunde te betalen. Om dit te kunnen realiseren, moet ik in het begin veel investeren en daarom heb ik jullie hulp nodig! Met een eerste ATP punt op en een professionele dubbeltitel op zak vraag ik: Help mij mijn droom waar te maken en mij voor te bereiden op mijn ambities na het tennis; geneeskunde studeren bij een topuniversiteit in Amerika om zo andere atleten weer op weg te helpen naar de top!


2017-03-14 10:36:34
Sem Verbeek

WE ZIJN ER

Ik kan je niet genoeg bedanken voor je hulp en steun bij het behalen van ons doel! Iedere donatie is belangrijk geweest en zeker ook de jouwe! Een ontzettend mooi gebaar en boost voor het begin van mijn carrière. Je kan overal quotes lezen als 'samen sta je sterker' en 'teamwork makes the dreamwork' en deze camapgne, met jouw hulp, is des te meer reden om achter die stellingen te staan en te geloven.

 

Ondanks dat het originele streefbedrag nu behaald is, hoop ik toch nog een keer jullie hulp in te schakelen. Er zijn nog 5 dagen te gaan van de looptijd en dus is er nog tijd om te doneren. Daarom hebben we een extra doel voor ogen binnen deze tijd: een van de dubbelpartners met wie ik een titel in Egypte won, komt uit Australië. Er zijn aan het eind en begin van het jaar $25,000 Future toernooien en een paar Challenger toernooien vlakbij zijn woonstad en we maken zeker kans die toernooien te winnen samen. Om die kans te krijgen, moet ik natuurlijk wel daarheen. Om alle weken te kunnen spelen, is er uitgerekend 3.000,- euro nodig en dat hoop ik nog op te kunnen halen. Als ik je nog een keer mag vragen om mijn link te delen met jouw netwerk, zou ik dat zeer op prijs stellen!

 

Nogmaals, ik kom woorden tekort om mijn dankbaarheid te tonen voor jouw hulp om de 10.000,- bij elkaar te krijgen. Ik kan je verzekeren dat ik het zo goed mogelijk ga besteden en alles uit dit jaar te halen! De eerste trip waar de campagne gebruikt voor zal gaan worden, gaat naar Bahrein en Qatar in April voor vier toernooien!

Vanuit Californië bedank ik je nogmaals en hopelijk tot snel of tot horens!

 

Sem

Lees Meer

2017-03-07 14:00:57
Sem Verbeek

De laatste twee weken!

Dag fantastische funder van team Verbeek!

 

Het is inmiddels alweer bijna een week geleden sinds het laatste toernooi in Egypte. Afgelopen dinsdag vloog ik terug naar Amsterdam! Met trots kan ik vermelden dat ook in het vierde en laatste toernooi de dubbeltitel werd gewonnen! Mijn partner met wie ik de 3e week gespeeld had, was naar huis gegaan want zijn tijd in Egypte was aan een eind gekomen na er vijf weken geweest te zijn. Ik moest dus op zoek naar een nieuwe partner en die was snel gevonden toen ik wist dat er een Nederlander zou komen; Colin van Beem. Het was onze eerste keer samen dus er het was in de eerste wedstrijd nog een beetje onwennig qua weten wat onze krachten en mindere aspecten zijn. Toch ging het al snel beter en we groeiden echt in het toernooi; we wisten steeds beter van elkaar wat we gingen doen op de baan en we speelden echt 'in sync' op een gegeven moment! Dat resulteerde in een toernooiwinst zonder setverlies; daarom, erg bedankt, Colin, voor het spelen en hopelijk komen er nog een paar in de toekomst!

 

Afgelopen vrijdag ben ik, na een paar dagen thuis geweest te zijn, naar Californië gevlogen. Daar ben ik nu tot 20 maart. Ik ben daarheen gegaan om te trainen met de coach van de universiteit. We gaan kijken of we daar een basis van kunnen maken voor de rest van het seizoen, dus het wordt zeker geen vakantie! Ik heb van de coach al de belofte gekregen dat hij me flink zal aanpakken! We gaan het zeer professioneel qua dagschema inrichten, dus ik ben zeer benieuwd!

 

De 20e vlieg ik terug naar Amsterdam om dan door te vliegen naar Bahrein de 21e. Daar speel ik een week toernooi voordat ik doorvlieg naar Qatar, waar er drie toernooien op rij zijn in april. De voorbereiding voor die toernooien zullen dus gedaan worden in Californië.

 

We zijn met de campagne inmiddels op 95% van het beoogde doel! Er zijn nog ongeveer 2 weken te gaan, dus we kunnen het zeker redden! Het zou enorm gewaardeerd worden als de link nog meer gedeeld wordt, dus ik heb de link hieronder gezet als je zo lief wil zijn om het met vrienden en kennissen te delen!

Nogmaals ontzettend bedankt voor je steun en bijdrage!

 

Tot snel,

Sem

Lees Meer

2017-02-20 09:11:23
Sem Verbeek

Eerste titel van 2017

Dag fantastische fans en backers!

 

Ik ben inmiddels begonnen aan mijn laatste toernooi en week in Egypte. Aan de ene kant is het erg snel gegaan en zal de aankomende week ook snel gaan, maar aan de andere kant is het ook zeker lang genoeg geweest in Sharm El Sheikh!

 

De afgelopen week was de beste week van de trip tot nu toe. Eerst won ik mijn eerste wedstrijd in de kwalificatie in het enkelspel na twee toernooien op rij een verlies in de eerste ronde. De tweede wedstrijd was een goede wedstrijd; we speelde allebei zeker niet slecht en het momentum ging vaak heen en weer. Helaas trok hij aan het langste eind deze keer. Maar de klapper op de vuurpijl was natuurlijk de dubbeltitel!

 

Ik speelde samen met een Australiër die ik kende van mijn tijd in Amerika. Ik kwam naar Egypt met een Portugees die ook gestudeerd heeft in Amerika en we zouden 4 weken samen dubbelen, maar helaas kwam aan zijn tijd snel een einde hier; hij kreeg scherpe pijnen in zijn rug in het tweede toernooi en moest helaas opgeven. Hij probeerde het nog de 3e week, maar het lukte niet, waardoor hij besloot om vroegtijdig weg te gaan. Vandaar dat ik de Australiër vroeg en gelijk was het raak! We speelden allebei heel solide met hier en daar wat haperingen, maar al met al ging het heel soepel voor de eerste keer. Het was mijn eerste titel van het jaar en mijn tweede in totaal en zeker een die ik kon gebruiken!

 

Gisteren was mijn 4e kwalificatie toernooi in de single begonnen; ik moest voor de dubbelfinale spelen en dat ging goed; 6-0 6-0 gewonnen! Vandaag wist ik dat het niet zo makkelijk zou gaan, want ik moest tegen de nummer twee van het schema, rond 900 van de wereld. Hoewel het niet zo makkelijk als gisteren ging, ging het zeker niet slecht want ik stapte met een 6-4 6-4 overwinning van de baan! Morgen speel ik de laatste ronde in de kwalificatie toernooi om een plek in het hoofdtoernooi! Aankomende week zal ik ook weer dubbelen; dit keer met een Nederlander, dus dat wordt zeker leuk!

 

Vanuit Egypte wil ik jullie allemaal nog een keer hartelijk bedanken voor jullie steun en hopelijk blijven jullie delen en andere mensen aansteken om te doneren!

 

Sem

 

16807233 275286389558478 8033826866084718425 n

Lees Meer
 • verbeek
 • jonett
 • thijsclement
 • zegger
 • Arjan Brienen
 • ted.vanwees
 • ton
 • diederik.klop
 • aph5r
 • tim
 • verbeek
 • Karin.hartmanns
 • Hans Schuller
 • Hans Schuller
 • Hoeksmarierenee9
 • Doriendevroome
 • Mirjam.gelink
 • dpoolman
 • geert.wilmink
 • reneeophuis
 • maoldenhof
 • leeflang.joost
 • Hester.brandsen
 • info
 • Karinkohnstamm
 • reinierkoning1
 • Florence
 • verbeek
 • Marga.albers
 • marlene
 • zeff_alden
 • goudswees
 • Erik Rutten
 • gertkerkstoel
 • judith.gelink
 • roland.zegger
 • timgouds
 • Aubert.van.engelen
 • hans
 • lucinda
 • Annemiekebary
 • Annemiekebary
 • maarten.oldenhof
 • Smitlonneke
 • egbert.schelhaas
 • Tomvwees
 • Jurgen
 • Gesina Roters
 • Snoek Belastingadviseurs
 • Paul Zonderland
 • verbeek

Reacties (0)

Nog 0
dagen te gaan
€ 13.175
van de € 13.000 gedoneerd
101% bereikt
Financiering is succesvol wanneer het doel van € 13.000 is bereikt.

Help mij en deel mijn project!

twiter   facebook

Donatie zonder giveback

Al 15 Wij zijn Sporters

Givebacks

€ 10
Thank you!
Ontzettend bedankt voor je hulp! Samen staan we sterker en dat mag iedereen weten; ik maak een filmpje waarin ik je persoonlijk bedank voor jouw donatie en deel het op mijn social media.
Al 0 Wij zijn Sporters
€ 25
Groeten uit…!
Waar ik ook ben, ik wil je bedanken voor jouw hulp en bijdrage! Daarom ontvang je van mij een ansichtkaart uit het land waar ik op dat moment speel en train naast een persoonlijk bedankje in een filmpje!
Al 8 Wij zijn Sporters
€ 50
Heroes are Forever!
Jouw bijdrage houd ik voor altijd bij me! Naast een kortingscode voor de sportproducten van SKINS, kom je met je naam (voor-, achter-, en/of bijnaam, wat je maar wil) op mijn SKINS funders shirt, die ik tijdens mijn internationale toernooien altijd mee heb! Uiteraard krijg je ook een shoutout via Facebook!
Al 15 Wij zijn Sporters
€ 50
Samen sta je sterker!
Samen de andere funders die deze tegenprestatie hebben gekozen gaan wij straks de tennisbaan op om te tennissen. Ik geef je tips over techniek en sta natuurlijk open voor al je vragen!
Al 2 Wij zijn Sporters
€ 100
Ready to Serve
Toe aan vernieuwing in je spel? Toch een beetje vergeten jouw racket te laten bespannen? Geen probleem! Laat het door mij doen met gloednieuwe topsnaren van SOLINCO! Daarnaast krijg je ook nog een toffe goodiebag van SOLINCO!
Al 2 Wij zijn Sporters
€ 250
Back to the Beginning
Door de jaren heen heb ik al redelijk wat rackets gebruikt. Ondanks dat ik ze niet meer gebruik, zijn de meesten nog in goede conditie. De eerste 3 funders krijgen een vers bespannen racket van mij toegestuurd, het 4e racket wordt verloot onder de anderen! Op alle rackets staat een persoonlijk bericht van mij! Daarnaast krijgt elke funder een kortingscode die gebruikt kan worden in de webshop van MaisonNL in Amsterdam!
Al 4 Wij zijn Sporters
€ 500
Sibling Act
Word onder handen genomen door de Verbeek kids! Eerst wordt er een compleet verzorgde en persoonlijk gezondheids-assessment gedaan door mijn zus Liz die bestaat uit een korte lichaamsmeting, een vragenlijst, waarna een individueel voedings- en supplementen advies wordt gegeven op basis van de resultaten! Daarnaast krijg je een door mij verzorgde clinic met collega’s en vrienden of privéles waar we aan de slag gaan met jouw of jullie tennisspel!
Al 5 Wij zijn Sporters
€ 1000
Game, Sem, Match: YOU!
Met jouw donatie ga ik wedstrijden winnen en dat moet gezien worden! Daarom zet ik op beide mouwen van al mijn wedstrijdshirts een logo of naam naar keuze zodat iedereen kan zien wat voor een winnaar jij bent! Ik zal zorgen dat op elke foto of op elk beeld jouw naam duidelijk zichtbaar is! Ook geef ik een clinic voor jouw collega’s en/of vrienden die beter willen gaan tennissen! Liever iets persoonlijker? Dan geef ik een compleet verzorgde privéles! (Max 3.)
Al 3 Wij zijn Sporters
€ 2500
Grand Slam
Beter dan jouw hulp wordt het niet; jij bent de Grand Slam van alle funders! Samen staan we het sterkst op de baan, dus staat een logo of naam naar jouw keuze op de borst van al mijn wedstrijdshirts! Waar ik ga en sta, ga en sta jij ook! Ook jij gaat er beter van tennissen, want ik kom graag een clinic of privéles geven. Om de trek na het harden werken te stillen, gaan we samen eten en geef ik een persoonlijke presentatie over mijn seizoen, resultaten en toekomstplannen! Een dag in het teken van onze samenwerking!
Al 1 Wij zijn Sporters