Wij zijn Sport

 

Het crowdfunding platform voor topsport

LOPENDE CAMPAGNES
 

LOPENDE CAMPAGNES

Er is € 663.684 gedoneerd. Hiermee is 72% van de projecten geslaagd.

Deelnemende sporters
 

Lijst van alle sporters

DEELNEMENDE SPORTERS

Lijst van alle sporters

Uitleg van het Wij zijn Sport crowdfunding platform

Wij Zijn Sport Web Voorstel 7 LR 5 03

 

STEUN EEN SPORTER
De kracht van sport is onomstreden. Sporters die het beste uit zichzelf willen halen, zorgen voor inspiratie en vermaak. Er is echter steeds minder budget om sportieve dromen te realiseren. Wij zijn Sport helpt sporters zelf in actie te komen. We betrekken Nederlandse sportfans direct bij de dromen van sporters. Samen kunnen we het mogelijk maken. Of het nu om een Olympische of Paralympische sport gaat, een individu of een team, een talent of een topper, Wij zijn Sport biedt hen een podium voor hun verhaal.
Wij Zijn Sport Web Voorstel 7 LR 5 05

 

KIES EEN GIVEBACK
Voor je bijdrage krijg je ook wat terug. Sporters uiten hun dankbaarheid via verschillende tegenprestaties. Deze verschillen per sporter en per bedrag dat gedoneerd wordt. Voorbeelden van tegenprestaties zijn een clinic, een persoonlijke videoboodschap of een sportadvies.
Wij Zijn Sport Web Voorstel 7 LR 5 09

 

DEEL HET VERHAAL
Vele kleine donaties maken één grote donatie. Deel dus het verhaal van de sporter met je vrienden en familie, zodat de kans groter wordt dat de sporter zijn of haar doel bereikt. Zo wordt die gouden plak dus ook een beetje van jou!
Wij Zijn Sport Web Voorstel 7 LR 5 11

 

STEUN NEDERLAND
Wij bieden sporters de springplank naar succes. En jij kunt daar onderdeel van zijn! Doe mee om sportdromen te realiseren en geef Nederlandse sporters een extra steun in de rug. Blijf ons volgen als je van sport houdt.