Wij zijn Sport

 

Het crowdfunding platform voor topsport

LOPENDE CAMPAGNES
 

LOPENDE CAMPAGNES

Er is € 663.684 gedoneerd. Hiermee is 72% van de projecten geslaagd.

DEELNEMENDE SPORTERS

Lijst van alle sporters

Partners
 

 

Uw bedrijf of organisatie als partner van Wij zijn Sport?

Wij zijn Sport stimuleert het ondernemerschap van topsporters. Het brengt sportliefhebbers en topsporters bij elkaar en levert zo een bijdrage aan het maatschappelijk doel van sport om te inspireren. Sport is te belangrijk om aan alleen anderen over te laten. Wij zoeken partners om topsporters een platform te kunnen blijven bieden en zo de financiering van topsport duurzaam mogelijk te blijven maken.

Wij zijn Sport biedt haar partners de volgende toegevoegde waarde:

Maatschappelijke sponsoring

Uw merk krijgt een prominente plaats in de communicatie en marketing van het platform. Deze positionering als partner van Wij zijn Sport draagt dan bij aan het versterken van de identiteit en het imago bij zowel interne als externe doelgroepen. Denk aan:

  • Stimuleren van sport en bewegen;
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen;
  • Sociaal en innovatief ondernemen;
  • Stimuleren van ondernemerschap;
  • Ontwikkeling van talent;

Inspiratie

Fitte en vitale medewerkers zijn voor bedrijven en organisaties van groot belang. Steeds meer organisaties zetten daar op in. Een partnership met Wij zijn Sport biedt de kans om workshops te organiseren voor in- en externe doelgroepen met behulp van de topsporters die bij Wij zijn Sport zijn aangesloten. Een kans om niet-bewegers te inspireren om zelf ook hun grenzen te verleggen. Maar ook om uw medewerkers of relaties te laten ervaren hoe topsporters met persoonlijk leiderschap omgaan, hoe zij fysieke en mentale grenzen verleggen.

Geïnteresseerd om partner te worden van Wij zijn Sport?

Neem contact op met Pelle via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.